Hagprojekt

jan 31, 2023 | Nyheter

Plötsligt händer det! I veckan påbörjas arbetet med hårdgörandet av ridskolehagarna. Hagprojektets första del uppskattas ta ca 2 månader. Under denna period kommer det att gå tung arbetstrafik över gårdsplanen under dagtid. Redan imorron kommer NCC att göra etablering av fordon och manskapsbarack.
Vi vill uppmana er att vara extra uppmärksamma och titta er noga för innan ni korsar gårdsplanen. Håll barnen i handen och hundarna i koppel! Ni som kommer in och nyttjar ridhuset på dagtid: Tänk på att försöka placera transporten för så säker av- och pålastning som möjligt.

De senaste inläggen:

2 Lediga boxplatser

Vad ingår i uppstallningsavgiften? -Boxplats -Strömedel -10 kg grovfoder/2 kg kraftfoder -tillgång till befintlig rasthage...

läs mer

Anläggningskortsinnehavare

Namn Giltighetstid Typ Agneta Granlund 2023-10-28 Års alt 1 Anne Bengtsson 2023-03-12 MRK Annica Degerman 2023-03-24 Års alt 1...

läs mer

Säkerhet

Säkerhet Tänk på säkerheten vid all hantering av era hästar. All ridning/körning/tömkörning/longering sker med hjälm. Använd...

läs mer